Information for libraries

Visual

Nacházíte se zde: Úvod Prohlášení o přístupnosti

Prohlášení o přístupnosti

Webové stránky jsou zpracovány tak, aby splnily podmínky vyhlášky č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti).

Stránky jsou vytvořeny s ohledem na přístupnost a bezbariérovost webu tak, aby splňovaly všechny důležité zásady přístupnosti.

Pro prezentaci všech informací na tomto serveru je použit značkovací jazyk HTML a kaskádové styly CSS.
Nápověda: Pro vypnutí stylů nebo změnu velikosti písma můžete použít standardní nástroje, které vám nabízí váš prohlížeč.

Design webových stránek byl otestován a je plně funkční v prohlížečích Microsoft Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox 34+, Apple Safari 8.1+, Google Chrome 39+. Je nanejvýš pravděpodobné, že bude webová stránka kompletně funkční také v ostatních prohlížečích, které využívají jader WebKit a Gecko ve verzích z konce roku 2014 a novějších.

Výše uvedené prohlášení se týká pouze informací prezentovaných na tomto webu a nemusí se nutně týkat jiných serverů v doméně nkp.cz.

19.01.2015

Jak dál s predátorskými časopisy

Predátorské časopisy ve SCOPUS

Výzva k přihlášení odborných příspěvků na 10. ročník Konference o šedé literatuře a repozitářích - Národní technická knihovna pořádá 19. října 2017 jubilejní 10. ročník Konference o šedé literatuře a repozitářích. Rádi bychom při této příležitosti vyzvali všechny zájemce k přihlášení odborných příspěvků na tuto konferenci. Odborné příspěvky musí být nekomerční a podány prostřednictvím on-line formuláře. Všechny došlé příspěvky a abstrakty budou vyhodnoceny programovým výborem konference a všichni autoři budou vyrozuměni o přijetí/nepřijetí příspěvku nejpozději do 16. června 2017. Více informací o konferenci, pokyny k vypracování příspěvku a formulář pro přihlášení příspěvku, je možné najít na webových stránkách konference. Návrhy na příspěvky je možné podávat do 15. května 2017.

INFOS 2017výzva pre prednášateľov. Ústredná téma: Transformácia knižníc a výzvy 4. priemyselnej revolúcie

Registrace příspěvků na další ročník konference INFORUM (30. až 31. května 2017) byla zahájena! Použijte prosím online formulář a staňte se přednášejícím! Odborné příspěvky musí být nekomerční a obsahově vycházet že zveřejněných témat letošní konference. Nejzazší termín pro podání přihlášky příspěvku je 13. 3. 2017.

Stránky jsou archivovány Národní knihovnou ČR